piektdiena, 2010. gada 3. decembris

Semestra beigas

Divus mēnešus garais Miķeļdienas semestris ir beidzies. Astoņas nedēļas aizskrējušas nemanot, lai arī tagad šķiet, ka šeit būts jau gadiem. Vakar bija semestru beigu Fairbairna airēšanas sacensības, kurās mūsu Pembrukas iesācēju otrā komanda ieguva godpilno pirmspēdējo vietu. Trenneris centās neizrādīt sarūgtinājumu, bet mēs priecājāmies, ka neizgāja vēl  sliktāk. Vienīgā bilde no sacensībām pieejama šeit.

Vēl starp semestra nozīmīgākajiem notikumiem noteikti jāpiemin Neatkarības Deklarācijas svinības, kur gandrīz brīnumaini pēdējā mirklī sanāca veseli pieci latviešu studenti, un Pembrukas aspirantu vakariņu laikā ne tikai ēdam un dzērām, bet uzaicinājām arī pārējos koledžas studentus uzsaukt tostu par mazām demokrātiskām valstiņām un dižķibeļu pārvarēšanu. Bet pēc oficiālajām vakariņām mana istabā pastāvējām aplītī pie Opja dzītas dzimtenītes glāzes un nonācām pat līdz tautasdziesmu dziedāšanai, kā arī norunājām nākamajā pusgadā noorganizēt danču vakaru.

Tagad līdz janvāra pirmajai pusei itkā brīvdienas, bet īstenībā ļoti pamatīga mācīšanās. Jāuzraksta domraksts par starptautisko likumdošanu un jāsagatavojas trim eksāmeniem: pētniecības metodes, pilsētplanošana un vides ekonomika. Ko darīt netrūks, bet vispirms braucu uz mājām apskatīt Alberta un Lienes mazuli un pabūt kopā ar savējiem, bet pēc tam atpakaļ uz šejieni un pie grāmatām!

1 komentārs:

  1. labi skan - domraksts par starptautisko likumdošanu...:))
    man prieks gan par to, ka Tu airē komandā, gan pamanies atskriet uz "Ūzēniem" aplūkot vecākus un Albertu Alberta dēlu. Zeme griežas ļoti ātri, bet pamatvērtības tomēr paliek nemainīgas:))

    AtbildētDzēst